söndag 8 december 2019

Varför så stor mål och vad jag vill göra med alla pengar?

Om du besökt min blogg tidigare så vet du säkert att den heter 0 till 93 just för att jag satt som mål att komma till 93 miljoner. Dessa 93 miljoner kommer självklart inte vara bara på min bankkonto utan även i värde från andra håll så som hus/lägenheter, aktier/fonder och företag.

Min dröm är att bli multientreprenör, mina företag ska hjälpa både företag och privatpersoner på olika sätt men främst min familj och vänner om de behöver akut hjälp.


Jag har varit i flera situationer under mitt liv där min familj har varit sjuka utomlands och inte kunnat få den hjälp de behöver. Jag har också varit i såna situationer i Sverige både jag själv och min familj. Att behöva vänta på akuten 8 timmar att få hjälp eller ännu värre att undersökningar ska pågå i 1 år innan man kommer fram till att en operation är ett måste är sjukt.

Jag glömmer aldrig goda saker som någon gjort för mig och inte heller dåliga saker. De dåliga förlåter jag med tiden men brukar inte ge en ny chans att upprepas och de dåliga sakerna som någon gjort för mig hoppas jag kunna återbetala dubbelt så mycket på ett eller annat sätt.

Privatjet skulle självklart vara kul att åka i några gånger men jag skulle föredra att sitta hellre i ekonomi klass med alla andra. Där skulle jag kunna lära känna nya personer och kanske till och med hjälpa någon anonymt efteråt om jag hör under diskussionen om deras problem.

Jag skulle också vilja på ett eller annat sätt donera en del av pengar till att hjälpa främst barn och yngre människor men även donera till forskning av flera sjukdomar.

Jag är inte Svensk och kommer från en land full av korruption och dåliga beslut. Folk röker överallt, blir fulla ständigt och dör i olyckor, de äter bara kött men väldigt sällan sallad & hälsosam mat. Vad som är ännu värre är att sallad är så mycket besprutad att man vet inte om det är mer hälsosammare att äta kött eller sallad. Väldigt många av familjer tar större krediter för att de ska visa upp sig vad de har. Var man en går så ser man små casino där folk kastar bort sina pengar. Jag hoppas att under mitt livstid kunna påverka mitt hemland på flera positiva sätt antingen helt själv eller med mitt nätverk.

En dag i en av framtida inlägg kommer jag berätta mer om mina drömmar och mål hur jag hoppas påverka min hemland en dag men fram tills dess jobbar jag på att utvecklas mer själv och bli ännu bättre människa för varje dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar